Відбілюйте нігті за допомогою цих домашніх засобів

Тьмяні та безбарвні нігті затьмарюють ваші прекрасні руки. Вони можуть знебарвлюватися, або через надмірне використання лаку, або через щоденний вплив бруду. Очищення пензлем для нігтів недостатньо для отримання бажаних результатів, тому, ви повинні обов’язково спробувати загальнодоступні інгредієнти для відбілювання нігтів.

Більшість методів відбілювання вимагають декількох застосувань, для отримання результатів та регулярного використання для підтримки цих результатів. Завжди найкраще використовувати натуральні засоби для відбілювання, які ви можете легко зробити вдома. Наступні поради та підказки допоможуть вам покращити нігті та знову зробити їх блискучими, щоб ви перестали почуватися некомфортно.

Отже, портал kite.od.ua рекомендує, які інгредієнти можуть допомогти вам у цьому.

Відбілюйте нігті за допомогою цих домашніх засобів

Лимонний сік

Вижміть два лимони в миску, покладіть в неї кінчики пальців, приблизно на 10 хвилин, поки сік не просочиться в область під нігтями. Промийте руки теплою водою, потім обов’язково нанесіть крем для рук/нігтів. Вітамін С, що міститься в лимонному соку, відомий своїми властивостями, що освітлюють.

Харчова сода

Щоб відбілити нігті, змішайте дві чайні ложки харчової соди із теплою водою. Нанесіть пасту на свої нігті та залиште на 5 хвилин, потім промийте. Харчова сода містить засоби, які допомагають у очищенні нігтів.

Відбілюйте нігті за допомогою цих домашніх засобів

Зубна паста

Ще один чудовий спосіб – м’яко протирати кінчики пальців і під нігтями м’якою зубною щіткою, на якій є зубна паста. Залишіть зубну пасту на 3 хвилини, потім змийте теплою водою.

Білий оцет

Ви також можете відбілювати нігті за допомогою білого оцту. Одна столова ложка білого оцту разом із маленькою чашкою води може відбілити кінчики нігтя, якщо ви просто опустите їх у цю суміш на 5 хвилин. Не забудьте нанести крем для рук чи нігтів, щоб зволожити їх.

Мило та вода

Очищення нігтів милом і водою – один із найпоширеніших способів відбілювання нігтів. Щоб досягти найкращих результатів, при використанні мила та води обов’язково потирайте під нігтями щіткою.

Відбілюйте нігті за допомогою цих домашніх засобів

Масло чайного дерева

Нанесіть чисту олію чайного дерева на нігті за допомогою ватного диска. Залиште його на кілька хвилин, а потім промийте теплою водою. Робіть це двічі на день протягом кількох місяців, доки не помітите покращення.

Лимонний сік та харчова сода

Змішайте 1 столову ложку лимонного соку з 2-3 столовими ложками харчової соди. Використовуючи ватний диск, нанесіть пасту на нігті, а також під кожен нігтик. Приблизно через 15 хвилин промийте з милом та водою.

Скраб з лимона та солі

Використання лимона та солі – ще один ефективний домашній засіб. З’єднайте рівні частини лимонного соку та солі, а потім потріть цією сумішшю нігті. Залиште приблизно на п’ять хвилин, а потім промийте теплою водою. Зволожте руки за допомогою зволожуючого крему або лосьйону.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *